APA KATA PENGGUNA


Perkongsian maklumbalas daripada pelanggan dan pengguna Rich Berries :

*********************************
PSORIASIS PADA ANAK
Psoriasis bermula dari belakang kepala sehingga penuh satu kepala dan di badan.
Maklumbalas berikut selepas pengambilan 3 kotak Rich Berries :

*********************************
ANAK ATHMA, SUAMI RESDUNG


*********************************
RAMBUT GUGUR


*********************************
KETUMBUHAN


*********************************
BADAN SAKIT, LESU, TAK LENA TIDUR


*********************************
BENGKAK KERANA KENCING MANIS


*********************************
JERAWAT DI BADAN


*********************************
KENCING MANIS


*********************************
CYST

Selepas pengambilan Rich Berries, hasil scan menunjukkan
✅Cyst mengecil


*********************************
KANSER PARU-PARU TAHAP 4

Maklumbalas selepas pengambilan percubaan 1 kotak Rich Berries :
✅nampak perubahan
 ✅dah mula bertatih berjalan
✅semakin sihat dan dah berselera makan 


*********************************
KENCING MANIS, KENCING BERBUIH

Maklumbalas selepas pengambilan percubaan 1 kotak Rich Berries :
✅nampak perubahan pada buih dalam air kencing 
✅dulu buih air kencing 100%, jadi 1% sahaja


*********************************
KANSER PARU-PARU TAHAP 4

Masalah sebelum --> Nak bangun, baring kena dibantu. Berdiri pun susah, bongkok.

Maklumbalas selepas pengambilan percubaan 2 kotak Rich Berries :
✅Badan sudah cergas. Bangun, baring, berdiri sendiri sudah boleh.
✅Makan pun berselera


*********************************
BREAST CANCER STAGE 3

Selepas selesai kimo ambil Rich Berries. Kesannya :
✅badan tidak letih lagi 
✅sudah boleh kembali bekerja
✅tak jadi cuti 2 tahun


*********************************
SLE BUAH PINGGANG

Selepas pengambilan Rich Berries:
✅80% normal


*********************************
KANSER USUS TAHAP 4, SUDAH KIMO, SEMBELIT DAN PERUT MENJADI KERAS

Selepas pengambilan Rich Berries:
✅senang buang air besar 
✅tak perlu buat rawatan kimo lagi
✅bacaan kanser dalam darah menurun
✅sekarang rawatan susulan sebulan 1 kali sahaja


*********************************
BATUK


*********************************
THARLOV CYST / BACK PAIN
Sebelum : 
❌bongkok,tak boleh diri tegak
❌jalan sakit❌baring sakit

Selepas :
✅bertenaga ✅tidur lena
✅boleh berdiri tegak ✅boleh jalan
✅boleh drive sendiri  ✅boleh kembali bekerja

*********************************
KANSER PARU-PARU TAHAP 4
Feedback positif selepas 2 minggu pengambilan Rich Berries :
✅sudah ada selera makan
✅kurang sesak nafas
✅sebelum selalu nampak letih, kini dah lebih kuat
đź’–Alhamdulillah semuanya dengan Izin-Nya. Sama-sama kita doakan kualiti kesihatan beliau terus meningkat  dan mudahan beliau bebas dari kanser paru-paru yang sedang menyerang beliau. Aamiin. đź’–


*********************************
DARAH TINGGI, ASID URIK (GOUT) & KOLESTROL
Bacaan darah tinggi dah normal, bacaan asid urik turun, bacaan kolestrol pun dah cantikđź’–



*********************************
CYST MENGECUT
Puan Dzalifah mempunyai cyst sebesar 6.8cm. 
Selepas mengambil Rich Berries, cyst mengecut dari 6.8cm ke 2cm. Alhamdulillah.



*********************************
KANSER PAYUDARA & KANSER OVARI
Meningkatkan kesihatan dengan pantas selepas operation buang ovari.




*********************************
DIALISIS.
Feedback dari seorang suami yang belikan Rich Berries untuk isteri tercinta yang sudah menjalani dialisis 3 kali seminggu selama 4 tahun. Alhamdulillah isterinya lebih bertenaga dan dah bolehkan habiskan 4 jam sesi dialisis selepas pengambilan Rich Berries minggu pertama. 




*********************************
GASTRIK RECOVER, KULIT GLOWING, ALLERGY IMPROVED, MATA KURANG GATAL



*********************************
KULIT MAKIN BAIK, LICIN & PORI KULIT MUKA SEMAKIN MENGECIL


*********************************
BATU KARANG DALAM HEMPEDU
Sepatutnya beliau jalani pembedahan buang hempedu kerana masalah batu karang di hempedunya tetapi operation tidak dapat dijalankan atas faktor-faktor kesihatan lain. Sebagai altenatif, beliau amalkan Rich Berries dan asbab Rich Berries, batu karang sebenar telur burung puyuh berjaya keluar secara sendiri dari hempedu ke ususnya. Baca gambar berikut untuk kisah lanjut.





*********************************
MASALAH KEGATALAN KULIT
Anak beliau sangat skeptikal dengan supplemen. Pun begitu, beliau tetap mencuba Rich Berries pada ayah beliau yang mempunyai masalah gatal-gatal kulit yang kronik sehingga kulit kepala berkuping-kuping. Alhamdulillah selepas pengambilan Rich Berries hanya selama 6 hari, kuping telah hilang, kulit kepala menjadi bersih dan tiada kegatalan lagi. Alhamdulillah, Rich Berries menjasi asbab penyembuhan yang luarbiasa.



*********************************
KANSER PARU-PARU STAGE 4
Pada Julai 2017, doktor sahkan ayah beliau mengidap kanser paru-paru tahap 4. 
Pada Ogos 2017 pula, doktor kata kanser tu tinggal sikit-sikit jer. Alhamdulillah.. Dengan hanya 7 kotak, asbab Rich Berries serasi dengan beliau.

*********************************
MASALAH STROKE
Beliau stroke dah 8 bulan dan hanya mampu melangkah 2-3 tapak sahaja. Alhamdulillah, dengan asbab makan Rich Berries tak sampai sekotak, beliau dah mula boleh berjalan hingga 10 tapak. Sama-sama kita doakan supaya kesihatan beliau bertambah baik lagi selepas ini. Aamiin.



*********************************
MASALAH SEFAMILY
Pelawasan | Darah Tinggi | Jerawat | Senggugut | Period (fibroid)



*********************************
MASALAH BUANG AIR BESAR



*********************************
RABUN JAUH


*********************************
KANSER PUNDI KENCING TAHAP 4
Dengarkan video Puan Sarah tentang ayahnya yang dirakamkan pada penghujung 2016 di sini --> KLIK SINI
Dan berikut adalah update terkini seperti yang dilaporkan pada 6 Februari 2017. 
Sel kanser turun ke 1% sahaja! Alhamdulillah.


*********************************
MENGANDUNG SELEPAS 5 TAHUN TUNGGU <3

*********************************
SEMPUT / KURANG TENAGA

*********************************
MASALAH HAID / MENOPAUSE

*********************************
KANSER PARU-PARU TAHAP 4


*********************************
SEMBELIT KRONIK DAN BERAT BADAN TURUN.



*********************************
MAK SAKIT BELAKANG.

*********************************
RABUN SILAU DAN KULIT KUSAM.


*********************************
JANTUNG TERSUMBAT.



*********************************
GOUT.



*********************************
SAKIT BELAKANG DAN DEMAM.


********************************************
GASTRIK.
********************************************
BUASIR:

********************************************
MASALAH PENGLIHATAN:

********************************************
PELAWASAN DAN PERUT BUNCIT:



********************************************
BATU KARANG:

********************************************
EKZEMA, KULIT GATAL & BERNANAH:









*************************************************

*************************************************

KITARAN HAID DAN JERAWAT BERNANAH.


*************************************************
KULIT BERJERAWAT DAN TONA KULIT TIDAK SEKATA.




INGIN BUAT TEMPAHAN? KLIK SINI.

********************************************************************************************
Disclaimer : Produk Rich Berries tidak bertujuan merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni yang dipaparkan adalah pengalaman peribadi individu dan kesan ke atas individu mungkin berbeza.
Rich Berries adalah makanan tambahan dan ia sesuai dijadikan ikhtiar alternatif dan sampingan selain terus mendapatkan rawatan dari doktor pakar dan hospital.