Bagaimana Sel Kanser Terjadi?

Tahukah anda bahawa angka pesakit kanser semakin meningkat di Malaysia. Penyakit kanser boleh dihidap oleh sesiapa tidak kira bangsa dan status. Mengikut laporan Majlis Kanser Nasional (Makna), 11 juta dewasa dan kanak-kanak menghidap penyakit kanser dan enam juta daripadanya mati akibat kanser di seluruh dunia.
Di Malaysia, 45,000 rakyat dilaporkan mengidap penyakit kanser setiap tahun. Statistik ini sangat membimbangkan kerana tiga dari empat pesakit kanser gagal diselamatkan atau sembuh. Kanser ialah penyakit yang disebabkan oleh pertumbuhan yang tidak terkawal sel-sel yang tidak normal di dalam badan. Ia berpunca daripada kegagalan sistem imun berfungsi dengan baik. Kanser yang tidak dirawat boleh menyebabkan penyakit serius dan kematian.
Untuk memudahkan pemahaman tentang bagaimana sel kanser ini terjadi, tontonlah video pendek ini. 

Klik share jika maklumat ini mungkin bermanfaat kepada keluarga dan rakan-rakan sekeliling anda. Mereka mungkin memerlukan.


Klik SIni Untuk Faham Bagaimana Pemakanan Tertentu Boleh Membantu Mematikan Kanser. Pemakanan tersebut termasuk Berries!

Klik SIni Untuk Dengar Apa Kata Puan Laili yang sedang mengambil Rich Berries

Read More »

Perjuangan Melawan Kanser Paru-Paru Tahap 4

[ MENANGIS SAYA MELIHAT VIDEO INI ] -- Perjuangan Melawan Kanser Paru-paru Tahap 4.


Dalam sebak, Puan Laili bercerita tentang kakak beliau, Puan Laila yang menghidap kanser paru-paru tahap 4. Doktor tidak berupaya memberikan rawatan kimo atau radioterapi kerana badannya yang terlalu lemah. Doktor juga menganggarkan Puan Laila cuma ada masa antara 2 minggu hingga 4 bulan sahaja untuk hidup. Begitu kritikalnya beliau.
Walau apa pun kata doktor, Puan Laili tidak patah semangat. Beliau berjuang mencari penyelesaian terbaik buat Puan Laila. Pelbagai supplemen dicuba tapi kebanyakannya tidak sesuai dan Puan Laila sering muntah teruk.
Hari demi hari berlalu. Akhirnya Puan Laili rasa terpanggil untuk mencuba Rich Berries. Terkejut beliau dengan hasilnya. Selepas 2 peket Rich Berries, Puan Laila sudah boleh bangun. Sudah boleh makan. Sudah boleh jemur baju. Sudah boleh solat berdiri. Dan semakin hari semakin menampakkan hasil yang positif. Hari ini, Puan Laila semakin sihat dan ceria serta sudah boleh berjalan-jalan ke pasaraya. Syukur Alhamdulillah. Hanya Allah yang mengetahui betapa gembiranya keluarga mereka kini apabila tahap kesihatan Puan Laila sudah semakin baik.
Share posting ini jika anda prihatin. Tindakan anda mungkin membantu ramai orang.
HOTLINE 018 2323800 / 018 2323600





Read More »

Rich Berries kini di Singapura!


Rich Berries kini sudah sampai ke Singapura! Adakah anda berada di Singapura? Adakah anda mencari-cari produk anti oksida dan anti aging dengan kandungan aktif dari ANTOSIANIN dari 9 jenis buah-buahan beri? Reveals Global datangkan khas buat anda, super fruit dan super food dalam satu sachet yang luar biasa iaitu RICH BERRIES! Tak perlu naik flight atau travel jauh-jauh ke Malaysia, Rich Berries kini dah ada di Singapura ya.

Macam mana nak dapatkan Rich Berries ni? Mudah sahaja, angkat telefon mudah alih anda, dan terus dail atau whatsapp atau sms ke nombor yang tertera. Mereka pasti beri servis yang terbaik buat anda. Jangan tunggu lagi, promosi beli sekotak dapat satu kotak ekstra masih berlangsung. 


Promosi beli 3 dapat 4 masih berlangsung. Cepat!
Klik sini untuk ketahui tentang manfaat Rich Berries






Read More »

Imbas Jantung Percuma @Kuantan

Panggilan untuk anda yang berada di Kuantan. Kami dijemput lagi untuk menyumbangkan khidmat imbas jantung percuma buat kali kedua di sana. Jemput datang beramai-ramai tau warga Kuantan.
Khas untuk anda, kami menyediakan khidmat:
  • Imbasan kesihatan jantung secara percuma
  • Imbasan kesihatan penuh / Full body scan
  • Voucher istimewa
  • Hadiah misteri


Read More »

Nak Rich Berries Percuma? Cepat baca ni.

Anda nak Rich Berries secara percuma? Kenalah buat tindakan cepat tau! 
Kini tinggal 3 hari sahaja lagi!

Hanya dengan RM450, anda layak untuk mendapat sekotak Rich Berries extra!

***************************************************
****************************************************
Mulai 9 April 2016, harga Rich Berries akan kembali kepada harga asal iaitu:
PEMBELIAN PERTAMA PENGGUNA:
SEKOTAK - RM199
3 KOTAK - RM450 **sekarang promosi dapat 4 kotak
REORDER BUAT PENGGUNA VIP:
SEKOTAK - RM113
4 KOTAK - RM450 **sekarang promosi dapat 5 kotak
Cepat! Rebut sekarang juga. Whatsapp Ernie di 0182323800.



Read More »

Rich Berries untuk Mak!

Siapa sayang mak, mari baca ni - tentang Rich Berries untuk mak.
"...mak saya dah makan SEPEKET Rich Berries. Mak ada sakit pinggang. Pagi tadi bangun, dia cakap dah takde. Subuh tadi solat bangun memang senang tak rasa langsung pun sakit tu. Alhamdulillah...terima kasih sebab kenalkan Rich Berries. Kalau tau, saya beli awal-awal lagi..."

Haaaa mak anda ada sakit pinggang juga kan? Sakit lutut pun boleh cuba juga Rich Berries ni tau. Ramai yang feedback sakit-sakit badan sini sinun dah takde dengan Rich Berries. Harga sekotak RM169, ada 14 sachet dengan kandungan ekstrak premium 9 jenis Berries, delima dan astaxanthin.
Tunggu dulu! RM169 ni harga rasmi, Ernie masih ada 10 kotak baki dengan harga promosi iaitu RM158 je sekotak. Siapa cepat dia dapat.
Nak order Rich Berries untuk mak? Whatsapp Ernie 0182323800. Hadiah misteri menanti kepada yang bertuah.



.
.
Read More »

Rich Berries : Bantu Kulit Tak Kusam

TESTIMONI RICH BERRIES.
======================
Silau berkurangan, kulit makin cantik dan tenaga bertambah.


KLIK SINI UNTUK INFO PRODUK RICH BERRIES.

KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTIMONI LAIN.


Read More »

Rebut peluang, jadilah TECHNOPRENEUR bersama Rich Berries dan Reveals Global.

Ini panggilan untuk semua, rebutlah peluang mengupgrade diri anda menjadi TECHNOPRENEUR bersama Rich Berries dan Reveals Global.

Ketahui tentang peluang niaga dan keusahawanan sebagai Technopreneur. Kini tawaran sebagai PIONEER sedang dibuka! MODAL RM450 sahaja, amat berpatutan untuk kualiti peningkatan nilai diri anda sendiri di bawah siri latihan untuk menjadi technopreneur yang disediakan oleh Reveals Global dengan produk pertamanya iaitu Rich Berries. Ambil perhatian bahawa tagline Reveals Global ialah "REVALUE LIFE" bermaksud "TINGKATKAN NILAI HIDUP". Ia bermaksud,  wang bukanlah satu-satunya matlamat yang ingin dicapai, tetapi peningkatan kehidupan di dunia untuk akhirat juga akan dilatih secara seiring. Anda tidak akan jumpa ini dimana-mana! 
.
Apakah itu “Technopreneur”? Dan apakah yang saya maksudkan dengan jawatan kosong sebagai Technopreneur? Definisi technopreneur mengikut definisi dari UNIKL adalah seperti di bawah. Yang paling penting perlu difahami ialah, technopreneur bermaksud entrepenur yang mempunyai kemahiran tinggi dalam bidang perniagaan dan teknologi.  Di dalam zaman teknologi masa kini, technopreneur mempunyai potensi yang sangat besar untuk berkembang maju berbanding entrepeneur. Dan kami menyediakan tempat kosong untuk anda yang berminat untuk berkembang menjadi seorang technopreneur melalui program #MDM yang kami tawarkan.

==========================================================

Technopreneurs are entrepreneurs who are into the core businesses involving technology-based industries. They make use of technology to come out with new or innovative products through a process of commercialization. The businesses are generally marked with high growth potential and high leverage of knowledge and intellectual property. Potential Technopreneurs must be equipped with both technical and business skills.


==========================================================

Adakah peluang ini sesuai untuk anda? Untuk mengetahuinya, jemput jawab soalan-soalan  di bawah:

  1. Adakah anda sedang mencari produk yang sesuai untuk diniagakan secara ONLINE dengan ciri-ciri kecil, ringan dan boleh diposlajukan dengan kos minima?
  2. Adakah anda sedang mencari produk untuk diniagakan secara OFFLINE secara sepenuh masa atau sambilan dengan modal di bawah RM500?
  3. Adakah anda mencari produk retail untuk diniagakan dengan syarat produk tidak memerlukan ruang pengstoran yang luas, produk tahan lama?
  4. Adakah anda dan tidak sukakan perniagaan berkonsepkan MLM dan memilih perniagaan berkonsepkan retail atau sistem agen?
  5. Adakah anda seorang newbie dalam perniagaan dan tidak berapa ada ilmu marketing yang sangat diperlukan dalam bidang perniagaan?
  6. Adakah anda tahu bahawa perniagaan berkonsepkan MLM sebenarnya mempunyai keajaiban dunia ke8 yang dipanggil ” LEVERAGE” yang mampu membantu anda mencapai matlamat perniagaan anda dengan lebih pantas?
  7. Adakah anda mencari satu perniagaan yang mempunyai Mentor, Elmu, Sistem, Tindakan dan Impian dalam satu platform yang sama?

Jika jawapan anda adalah “YA” untuk salah satu, atau sebahagian atau semua soalan di atas, ia bermakna anda sesuai untuk bersama kami. Kenapa? Kerana kami ingin membantu mereka yang mempunyai impian dan matlamat untuk berjaya seperti anda. 
.
BAGAIMANA JIKA ANDA ADALAH SEORANG NEWBIE DALAM BERNIAGA?

Tiada masalah!!! Iye, tiada masalah. Walau pun anda seorang NEWBIE, apa yang anda bakal alami ialah anda bakal menikmati biasiswa hebat untuk belajar dengan pakar-pakar top 10 Malaysia dalam offline marketing, online marketing, membina website sendiri, pelaburan dan berbagai ilmu yang akan membentuk anda menjadi seorang Technopreneur. NEWBIE pun boleh!
.
Reveals Global, bukan sekadar menyediakan produk yang hebat untuk menjana pendapatan anda, ia juga bakal menaikkan value anda sebagai manusia di sisi TuhanNya dengan filosofi luarbiasa Tuan CEO Reveals Global itu sendiri.
.
BERMINAT untuk tahu lebih lanjut? Hubungi saya di 0182323800 untuk saya berikan pass VIP untuk anda menghadiri preview kami. Hubungi sekarang untuk menikmati kelebihan sebagai perintis dalam industri ini.  Jom sertai saya dalam akademi Technopreneur bersama Reveals Global. Whatsapp Ernie di 0182323800. Sambutlah jemputan untuk menaiktaraf anda menjadi Technopreneur ini.

Atau anda ingin tahu lebih lanjut tentang Reveals Global terlebih dahulu. Silakan klik logo di bawah untuk ke website rasmi Reveals Global.  Lepas itu jangan lupa, hubungi saya di 0182323800 tau. Semoga anda akan bertemu dengan saya nanti. Kita bakal bersama melakar sejarah industri dengan strategi laut biru yang pertama di Malaysia. Ingat, jemputan ini untuk anda. Peluang niaga sebagai Technopreneur – satu revolusi.

REBUTLAH PELUANG INI. JADILAH TECHNOPRENEUR BERSAMA RICH BERRIES DAN REVEALS GLOBAL. 0182323800.

HUBUNGI SEKARANG!

ERNIE 018-2323800






Read More »

TESTIMONI RICH BERRIES - MASALAH JANTUNG TERSUMBAT

Anda ada ahli keluarga yang bermasalah jantung tersumbat? Atau anda sendiri berisiko menghidapi masalah saluran darah atau jantung tersumbat ini? Sebelum itu, jom tengok ilustrasi bagaimana dan apakah kesan buruk akibat saluran darah yang tersumbat ini. Klik untuk tonton:

Bahaya kan jika berlaku salur darah tersumbat ini. Baca seterusnya untuk ketahui feedback dan testimoni dari pengguna Rich Berries untuk masalah jantung tersumbat terkini:
Nama: Tuan  Rezuan
Umur: 54 thn
Asal: Kemaman, Terengganu

Sebelum beliau mengambil Rich Berries sebagai amalan pemakanan tambahan , beliau memang taΔ· boleh buat kerja berat sebab akan jadi sangat cepat penat berkaitan dengan masalah jantung tersumbat. Selepas mengambil Rich Berries habis 1 kotak, beliau pergi buat checkup kat Kuantan Medical Centre (KMC), Doktor mengatakan bahawa jantung beliau sudah okay berdegup laju tak macam sebelum ni degupan jantung sangat lemah. Beliau sudah boleh buat macam-macam kerja. Yang terbaru beliau sudah boleh panjat tiang letrik (beliau seorang pkerja TNB) yang sebelum ini memang tak boleh nak panjat tiang sebab terlalu lemah & sangat cepat penat. Memang banyak sangat beza sebelum dan selepas mengamalkan Rich Berries. Alhamdulillah. Sekarang tengah sambung ambil Rich Berries untuk kotak yang kedua. In shaa Allah lepas ni akan ambil 3 kotak terus jadi ahli. Sama-sama kita doakan semoga kesihatan beliau makin baik dan baik selepas ini.

.
Anda ada ibu bapa atau ahli keluarga yang mempunyai masalah yang sama? Boleh cuba alami Rich Berries sendiri. Mungkin Rich Berries dari Reveals Global ini boleh menjadi asbab untuk membantu masalah jantung tersumbat mereka.
.
Tempahlah Rich Berries untuk yang tersayang. Whatsapp sekarang 0182323800.



*****************************************************************
PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!

Beli 3 kotak RB, PERCUMA sekotak lagi RB. PERCUMA membership juga! 
πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“
*****************************************************************



CEGAH SEBELUM TERLAMBAT!

Read More »

TESTIMONI RICH BERRIES - GOUT

Testimoni Rich Berries untuk gout:

"Kaki saya mencucuk-cucuk sebelum tidur. Dua malam berturut-turut. Bengkak macam guli, sakitnya rasa. Sebelum ni tak penah kena macam ni. Alhamdulillah, hari ketiga dah surut. Hari keempat bengkak terus hilang.."


Dengarkan video ini untuk melihat jenis-jenis gout dan bagaimana mengatasinya. Cegah sebelum melarat. Dapatkan Rich Berries anda sekarang! ;)


.

Read More »

EJEN / STOKIS RICH BERRIES - BALAKONG


"The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team." - Phil Jackson.

Selamat datang kepada pasangan ini yang menyertai pasukan pioneer Reveals Global sebagai ejen merangkap stokis bergerak Rich Berries di BALAKONG, Selangor. Jika anda berada di Balakong dan kawasan sekitarnya,anda boleh hubungi nombor tertera untuk mendapatkan RICH BERRIES secara COD atau mendapatkan penerangan percuma tentang peluang keusahawanan bersama Reveals Global. Apa beza Reveals Global dengan syarikat lain? Sangat banyak, antaranya Reveals Global memberi biasiswa untuk anda naiktaraf ilmu dan skill berniaga untuk anda hadiri kelas marketing online dan offline dari pakar yang terkenal di Malaysia. Hubungi mereka sekarang. Mereka pasti memberikan khidmat VIP untuk anda.
.
Hubungi stokis kami di sana yer: BALAKONG.

TUAN IZHAM 010-3377 297
PUAN HANA 019-2529 385

KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT RICH BERRIES






Read More »

EJEN / STOKIS RICH BERRIES - KLANG


Memperkenalkan ejen merangkap stokis Rich Berries terbaru di KELANG, Selangor. Sebagai ahli pasukan retailers berdaftar, beliau layak untuk menyertai semua kelas marketing dan pelaburan anjuran Reveals Global. Jika anda berada di Kelang dan kawasan sekitarnya,anda boleh hubungi nombor tertera untuk mendapatkan RICH BERRIES secara COD atau menyertai pasukan retailers kami bersama beliau. Beliau pasti memberikan khidmat VIP untuk anda.
.
Hubungi stokis kami di sana yer: KLANG.

PUAN ZAWIAH 019-2664568


KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT PRODUK RICH BERRIES.








Read More »

Kandungan premium di dalam Rich Berries

Hello semua. Memperkenalkan kandungan premium di dalam Rich Berries. Fakta tentang kandungan Rich Berries:

  • 4 Keajaiban dari 4 benua seluruh dunia
  • Khasiat dari 4 benua seluruh dunia
  • ASIA : China - Elderberry dan Raspberry
  • ASIA : Indonesia - Wolfberry, Delima dan Acai Berry
  • ASIA : Jepun - Astaxanthin
  • EROPAH : Switzerland - Apple Stem Cell
  • EROPAH : Italy - Wild Bilberry
  • AMERIKA UTARA : USA - Cranberry
  • AMERIKA SELATAN : Chile - Maquiberry
  • Setiap ekstrak adalah premium quality! (Contoh premium quality ialah Extra Virgin Olive Oil berbanding Olive Oil biasa) 
  • Setiap kandungan Rich Berries mempunyai khasiat unggul tersendiri. Gabungan kesemuanya membentuk "Food Synergy", melipat gandakan kesetiap khasiat untuk kesihatan optimum!

KLIK UNTUK TONTON DAN KETAHUI KEHEBATAN SUPER FRUITS INI :



Nikmati dan alamilah khasiat kandungan premium di dalam Rich Berries ini. 




Read More »