Rebut peluang, jadilah TECHNOPRENEUR bersama Rich Berries dan Reveals Global.

Ini panggilan untuk semua, rebutlah peluang mengupgrade diri anda menjadi TECHNOPRENEUR bersama Rich Berries dan Reveals Global.

Ketahui tentang peluang niaga dan keusahawanan sebagai Technopreneur. Kini tawaran sebagai PIONEER sedang dibuka! MODAL RM450 sahaja, amat berpatutan untuk kualiti peningkatan nilai diri anda sendiri di bawah siri latihan untuk menjadi technopreneur yang disediakan oleh Reveals Global dengan produk pertamanya iaitu Rich Berries. Ambil perhatian bahawa tagline Reveals Global ialah "REVALUE LIFE" bermaksud "TINGKATKAN NILAI HIDUP". Ia bermaksud,  wang bukanlah satu-satunya matlamat yang ingin dicapai, tetapi peningkatan kehidupan di dunia untuk akhirat juga akan dilatih secara seiring. Anda tidak akan jumpa ini dimana-mana! 
.
Apakah itu “Technopreneur”? Dan apakah yang saya maksudkan dengan jawatan kosong sebagai Technopreneur? Definisi technopreneur mengikut definisi dari UNIKL adalah seperti di bawah. Yang paling penting perlu difahami ialah, technopreneur bermaksud entrepenur yang mempunyai kemahiran tinggi dalam bidang perniagaan dan teknologi.  Di dalam zaman teknologi masa kini, technopreneur mempunyai potensi yang sangat besar untuk berkembang maju berbanding entrepeneur. Dan kami menyediakan tempat kosong untuk anda yang berminat untuk berkembang menjadi seorang technopreneur melalui program #MDM yang kami tawarkan.

==========================================================

Technopreneurs are entrepreneurs who are into the core businesses involving technology-based industries. They make use of technology to come out with new or innovative products through a process of commercialization. The businesses are generally marked with high growth potential and high leverage of knowledge and intellectual property. Potential Technopreneurs must be equipped with both technical and business skills.


==========================================================

Adakah peluang ini sesuai untuk anda? Untuk mengetahuinya, jemput jawab soalan-soalan  di bawah:

  1. Adakah anda sedang mencari produk yang sesuai untuk diniagakan secara ONLINE dengan ciri-ciri kecil, ringan dan boleh diposlajukan dengan kos minima?
  2. Adakah anda sedang mencari produk untuk diniagakan secara OFFLINE secara sepenuh masa atau sambilan dengan modal di bawah RM500?
  3. Adakah anda mencari produk retail untuk diniagakan dengan syarat produk tidak memerlukan ruang pengstoran yang luas, produk tahan lama?
  4. Adakah anda dan tidak sukakan perniagaan berkonsepkan MLM dan memilih perniagaan berkonsepkan retail atau sistem agen?
  5. Adakah anda seorang newbie dalam perniagaan dan tidak berapa ada ilmu marketing yang sangat diperlukan dalam bidang perniagaan?
  6. Adakah anda tahu bahawa perniagaan berkonsepkan MLM sebenarnya mempunyai keajaiban dunia ke8 yang dipanggil ” LEVERAGE” yang mampu membantu anda mencapai matlamat perniagaan anda dengan lebih pantas?
  7. Adakah anda mencari satu perniagaan yang mempunyai Mentor, Elmu, Sistem, Tindakan dan Impian dalam satu platform yang sama?

Jika jawapan anda adalah “YA” untuk salah satu, atau sebahagian atau semua soalan di atas, ia bermakna anda sesuai untuk bersama kami. Kenapa? Kerana kami ingin membantu mereka yang mempunyai impian dan matlamat untuk berjaya seperti anda. 
.
BAGAIMANA JIKA ANDA ADALAH SEORANG NEWBIE DALAM BERNIAGA?

Tiada masalah!!! Iye, tiada masalah. Walau pun anda seorang NEWBIE, apa yang anda bakal alami ialah anda bakal menikmati biasiswa hebat untuk belajar dengan pakar-pakar top 10 Malaysia dalam offline marketing, online marketing, membina website sendiri, pelaburan dan berbagai ilmu yang akan membentuk anda menjadi seorang Technopreneur. NEWBIE pun boleh!
.
Reveals Global, bukan sekadar menyediakan produk yang hebat untuk menjana pendapatan anda, ia juga bakal menaikkan value anda sebagai manusia di sisi TuhanNya dengan filosofi luarbiasa Tuan CEO Reveals Global itu sendiri.
.
BERMINAT untuk tahu lebih lanjut? Hubungi saya di 0182323800 untuk saya berikan pass VIP untuk anda menghadiri preview kami. Hubungi sekarang untuk menikmati kelebihan sebagai perintis dalam industri ini.  Jom sertai saya dalam akademi Technopreneur bersama Reveals Global. Whatsapp Ernie di 0182323800. Sambutlah jemputan untuk menaiktaraf anda menjadi Technopreneur ini.

Atau anda ingin tahu lebih lanjut tentang Reveals Global terlebih dahulu. Silakan klik logo di bawah untuk ke website rasmi Reveals Global.  Lepas itu jangan lupa, hubungi saya di 0182323800 tau. Semoga anda akan bertemu dengan saya nanti. Kita bakal bersama melakar sejarah industri dengan strategi laut biru yang pertama di Malaysia. Ingat, jemputan ini untuk anda. Peluang niaga sebagai Technopreneur – satu revolusi.

REBUTLAH PELUANG INI. JADILAH TECHNOPRENEUR BERSAMA RICH BERRIES DAN REVEALS GLOBAL. 0182323800.

HUBUNGI SEKARANG!

ERNIE 018-2323800