Terapi anti-angiogenesis, laparkan kanser melalui pemakanan?


Boleh tak kita amalkan pemakanan tertentu untuk "melaparkan" kanser? Jom tonton presentation dari Dr William Li, bagaimana research beliau memberi satu nafas dan harapan baru dalam dunia perubatan kanser dan penyakit lain dengan satu terapi yang dikenali sebagai terapi anti angiogenesis. 
Cara terbaik, cegah kanser dengan amalkan pemakanan cegah kanser katanya. Panjang sikit, tapi berbaloi untuk tonton. Semoga bermanfaat.
Nota kaki : Rich Berries adalah sejenis supplemen anti-angiogenesis
.
William Li presents a new way to think about treating cancer and other diseases: anti-angiogenesis, preventing the growth of blood vessels that feed a tumor. The crucial first (and best) step: Eating cancer-fighting foods that cut off the supply lines and beat cancer at its own game.
.

Read More »

Period datang balik selepas setahun tidak datang!

Anda ada masalah haid atau period tidak datang? Baca ini:
*gambar hiasan

[PERIOD DATANG BALIK LEPAS SETAHUN TIDAK DATANG]
~testimoni Rich Berries🍓
"Assalam Kak Lily. Nak share testimoni gembira ni. Dah setahun saya tak datang haid. Hari ini baru datang. Thanks kak share video kakak akak tu. Tu yang terbuka hati amalkan Rich Berries dengan kangen water. Baru sebulan kan kak...serius tak sangka saya boleh dapat haid semula. Badan saya pun rasa segar. In sha Allah saya akan konsisten. Thanks kak."

Perhatian untuk semua wanita, sama-sama amalkan pemakanan yang sihat. Elakkan masalah kesihatan yang disebabkan oleh darah kotor kita sendiri seperti Endometriosis ini ye. 
Antara penyebab daya ketahanan lemah yang mendorong ke arah berlakunya Endrometriosis :
  • dari kecil tak suka makan sayur dan buah-buahan
  • suka makan fast dan junk foods, makanan diproses dan diawet
  • terlalu minat makanan-makanan goreng, manis bergula dan penuh karbohidrat
  • tidak suka makanan-makanan tradisional - ubu keladi keledek, sayur-sayur pucuk-pucuk paku, ubi cekor manis, daun turi dan lain-lain
  • air kelapa, air nenas dan papaya tidak diminum dan dimakan
  • terlalu minat burger, hot dogs, nuggets, kentang goreng, minuman bergas kola dan lain-lain
  • terlalu stress hidupnya


Jom sihatkan tubuh badan, luar dan dalam dengan khasiat buahan beri yang diakui dalam kajian pakar nutrisi dunia. In shaa Allah.
Ingin tahu tentang Rich Berries? KLIK SINI
Ingin buat tempahan Rich Berries? KLIK SINI


Read More »

Bagaimana Sel Kanser Terjadi?

Tahukah anda bahawa angka pesakit kanser semakin meningkat di Malaysia. Penyakit kanser boleh dihidap oleh sesiapa tidak kira bangsa dan status. Mengikut laporan Majlis Kanser Nasional (Makna), 11 juta dewasa dan kanak-kanak menghidap penyakit kanser dan enam juta daripadanya mati akibat kanser di seluruh dunia.
Di Malaysia, 45,000 rakyat dilaporkan mengidap penyakit kanser setiap tahun. Statistik ini sangat membimbangkan kerana tiga dari empat pesakit kanser gagal diselamatkan atau sembuh. Kanser ialah penyakit yang disebabkan oleh pertumbuhan yang tidak terkawal sel-sel yang tidak normal di dalam badan. Ia berpunca daripada kegagalan sistem imun berfungsi dengan baik. Kanser yang tidak dirawat boleh menyebabkan penyakit serius dan kematian.
Untuk memudahkan pemahaman tentang bagaimana sel kanser ini terjadi, tontonlah video pendek ini. 

Klik share jika maklumat ini mungkin bermanfaat kepada keluarga dan rakan-rakan sekeliling anda. Mereka mungkin memerlukan.


Klik SIni Untuk Faham Bagaimana Pemakanan Tertentu Boleh Membantu Mematikan Kanser. Pemakanan tersebut termasuk Berries!

Klik SIni Untuk Dengar Apa Kata Puan Laili yang sedang mengambil Rich Berries

Read More »

Perjuangan Melawan Kanser Paru-Paru Tahap 4

[ MENANGIS SAYA MELIHAT VIDEO INI ] -- Perjuangan Melawan Kanser Paru-paru Tahap 4.


Dalam sebak, Puan Laili bercerita tentang kakak beliau, Puan Laila yang menghidap kanser paru-paru tahap 4. Doktor tidak berupaya memberikan rawatan kimo atau radioterapi kerana badannya yang terlalu lemah. Doktor juga menganggarkan Puan Laila cuma ada masa antara 2 minggu hingga 4 bulan sahaja untuk hidup. Begitu kritikalnya beliau.
Walau apa pun kata doktor, Puan Laili tidak patah semangat. Beliau berjuang mencari penyelesaian terbaik buat Puan Laila. Pelbagai supplemen dicuba tapi kebanyakannya tidak sesuai dan Puan Laila sering muntah teruk.
Hari demi hari berlalu. Akhirnya Puan Laili rasa terpanggil untuk mencuba Rich Berries. Terkejut beliau dengan hasilnya. Selepas 2 peket Rich Berries, Puan Laila sudah boleh bangun. Sudah boleh makan. Sudah boleh jemur baju. Sudah boleh solat berdiri. Dan semakin hari semakin menampakkan hasil yang positif. Hari ini, Puan Laila semakin sihat dan ceria serta sudah boleh berjalan-jalan ke pasaraya. Syukur Alhamdulillah. Hanya Allah yang mengetahui betapa gembiranya keluarga mereka kini apabila tahap kesihatan Puan Laila sudah semakin baik.
Share posting ini jika anda prihatin. Tindakan anda mungkin membantu ramai orang.
HOTLINE 018 2323800 / 018 2323600





Read More »

Rich Berries kini di Singapura!


Rich Berries kini sudah sampai ke Singapura! Adakah anda berada di Singapura? Adakah anda mencari-cari produk anti oksida dan anti aging dengan kandungan aktif dari ANTOSIANIN dari 9 jenis buah-buahan beri? Reveals Global datangkan khas buat anda, super fruit dan super food dalam satu sachet yang luar biasa iaitu RICH BERRIES! Tak perlu naik flight atau travel jauh-jauh ke Malaysia, Rich Berries kini dah ada di Singapura ya.

Macam mana nak dapatkan Rich Berries ni? Mudah sahaja, angkat telefon mudah alih anda, dan terus dail atau whatsapp atau sms ke nombor yang tertera. Mereka pasti beri servis yang terbaik buat anda. Jangan tunggu lagi, promosi beli sekotak dapat satu kotak ekstra masih berlangsung. 


Promosi beli 3 dapat 4 masih berlangsung. Cepat!
Klik sini untuk ketahui tentang manfaat Rich Berries






Read More »

Imbas Jantung Percuma @Kuantan

Panggilan untuk anda yang berada di Kuantan. Kami dijemput lagi untuk menyumbangkan khidmat imbas jantung percuma buat kali kedua di sana. Jemput datang beramai-ramai tau warga Kuantan.
Khas untuk anda, kami menyediakan khidmat:
  • Imbasan kesihatan jantung secara percuma
  • Imbasan kesihatan penuh / Full body scan
  • Voucher istimewa
  • Hadiah misteri


Read More »

Nak Rich Berries Percuma? Cepat baca ni.

Anda nak Rich Berries secara percuma? Kenalah buat tindakan cepat tau! 
Kini tinggal 3 hari sahaja lagi!

Hanya dengan RM450, anda layak untuk mendapat sekotak Rich Berries extra!

***************************************************
****************************************************
Mulai 9 April 2016, harga Rich Berries akan kembali kepada harga asal iaitu:
PEMBELIAN PERTAMA PENGGUNA:
SEKOTAK - RM199
3 KOTAK - RM450 **sekarang promosi dapat 4 kotak
REORDER BUAT PENGGUNA VIP:
SEKOTAK - RM113
4 KOTAK - RM450 **sekarang promosi dapat 5 kotak
Cepat! Rebut sekarang juga. Whatsapp Ernie di 0182323800.



Read More »

Rich Berries untuk Mak!

Siapa sayang mak, mari baca ni - tentang Rich Berries untuk mak.
"...mak saya dah makan SEPEKET Rich Berries. Mak ada sakit pinggang. Pagi tadi bangun, dia cakap dah takde. Subuh tadi solat bangun memang senang tak rasa langsung pun sakit tu. Alhamdulillah...terima kasih sebab kenalkan Rich Berries. Kalau tau, saya beli awal-awal lagi..."

Haaaa mak anda ada sakit pinggang juga kan? Sakit lutut pun boleh cuba juga Rich Berries ni tau. Ramai yang feedback sakit-sakit badan sini sinun dah takde dengan Rich Berries. Harga sekotak RM169, ada 14 sachet dengan kandungan ekstrak premium 9 jenis Berries, delima dan astaxanthin.
Tunggu dulu! RM169 ni harga rasmi, Ernie masih ada 10 kotak baki dengan harga promosi iaitu RM158 je sekotak. Siapa cepat dia dapat.
Nak order Rich Berries untuk mak? Whatsapp Ernie 0182323800. Hadiah misteri menanti kepada yang bertuah.



.
.
Read More »

Rich Berries : Bantu Kulit Tak Kusam

TESTIMONI RICH BERRIES.
======================
Silau berkurangan, kulit makin cantik dan tenaga bertambah.


KLIK SINI UNTUK INFO PRODUK RICH BERRIES.

KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTIMONI LAIN.


Read More »

Rebut peluang, jadilah TECHNOPRENEUR bersama Rich Berries dan Reveals Global.

Ini panggilan untuk semua, rebutlah peluang mengupgrade diri anda menjadi TECHNOPRENEUR bersama Rich Berries dan Reveals Global.

Ketahui tentang peluang niaga dan keusahawanan sebagai Technopreneur. Kini tawaran sebagai PIONEER sedang dibuka! MODAL RM450 sahaja, amat berpatutan untuk kualiti peningkatan nilai diri anda sendiri di bawah siri latihan untuk menjadi technopreneur yang disediakan oleh Reveals Global dengan produk pertamanya iaitu Rich Berries. Ambil perhatian bahawa tagline Reveals Global ialah "REVALUE LIFE" bermaksud "TINGKATKAN NILAI HIDUP". Ia bermaksud,  wang bukanlah satu-satunya matlamat yang ingin dicapai, tetapi peningkatan kehidupan di dunia untuk akhirat juga akan dilatih secara seiring. Anda tidak akan jumpa ini dimana-mana! 
.
Apakah itu “Technopreneur”? Dan apakah yang saya maksudkan dengan jawatan kosong sebagai Technopreneur? Definisi technopreneur mengikut definisi dari UNIKL adalah seperti di bawah. Yang paling penting perlu difahami ialah, technopreneur bermaksud entrepenur yang mempunyai kemahiran tinggi dalam bidang perniagaan dan teknologi.  Di dalam zaman teknologi masa kini, technopreneur mempunyai potensi yang sangat besar untuk berkembang maju berbanding entrepeneur. Dan kami menyediakan tempat kosong untuk anda yang berminat untuk berkembang menjadi seorang technopreneur melalui program #MDM yang kami tawarkan.

==========================================================

Technopreneurs are entrepreneurs who are into the core businesses involving technology-based industries. They make use of technology to come out with new or innovative products through a process of commercialization. The businesses are generally marked with high growth potential and high leverage of knowledge and intellectual property. Potential Technopreneurs must be equipped with both technical and business skills.


==========================================================

Adakah peluang ini sesuai untuk anda? Untuk mengetahuinya, jemput jawab soalan-soalan  di bawah:

  1. Adakah anda sedang mencari produk yang sesuai untuk diniagakan secara ONLINE dengan ciri-ciri kecil, ringan dan boleh diposlajukan dengan kos minima?
  2. Adakah anda sedang mencari produk untuk diniagakan secara OFFLINE secara sepenuh masa atau sambilan dengan modal di bawah RM500?
  3. Adakah anda mencari produk retail untuk diniagakan dengan syarat produk tidak memerlukan ruang pengstoran yang luas, produk tahan lama?
  4. Adakah anda dan tidak sukakan perniagaan berkonsepkan MLM dan memilih perniagaan berkonsepkan retail atau sistem agen?
  5. Adakah anda seorang newbie dalam perniagaan dan tidak berapa ada ilmu marketing yang sangat diperlukan dalam bidang perniagaan?
  6. Adakah anda tahu bahawa perniagaan berkonsepkan MLM sebenarnya mempunyai keajaiban dunia ke8 yang dipanggil ” LEVERAGE” yang mampu membantu anda mencapai matlamat perniagaan anda dengan lebih pantas?
  7. Adakah anda mencari satu perniagaan yang mempunyai Mentor, Elmu, Sistem, Tindakan dan Impian dalam satu platform yang sama?

Jika jawapan anda adalah “YA” untuk salah satu, atau sebahagian atau semua soalan di atas, ia bermakna anda sesuai untuk bersama kami. Kenapa? Kerana kami ingin membantu mereka yang mempunyai impian dan matlamat untuk berjaya seperti anda. 
.
BAGAIMANA JIKA ANDA ADALAH SEORANG NEWBIE DALAM BERNIAGA?

Tiada masalah!!! Iye, tiada masalah. Walau pun anda seorang NEWBIE, apa yang anda bakal alami ialah anda bakal menikmati biasiswa hebat untuk belajar dengan pakar-pakar top 10 Malaysia dalam offline marketing, online marketing, membina website sendiri, pelaburan dan berbagai ilmu yang akan membentuk anda menjadi seorang Technopreneur. NEWBIE pun boleh!
.
Reveals Global, bukan sekadar menyediakan produk yang hebat untuk menjana pendapatan anda, ia juga bakal menaikkan value anda sebagai manusia di sisi TuhanNya dengan filosofi luarbiasa Tuan CEO Reveals Global itu sendiri.
.
BERMINAT untuk tahu lebih lanjut? Hubungi saya di 0182323800 untuk saya berikan pass VIP untuk anda menghadiri preview kami. Hubungi sekarang untuk menikmati kelebihan sebagai perintis dalam industri ini.  Jom sertai saya dalam akademi Technopreneur bersama Reveals Global. Whatsapp Ernie di 0182323800. Sambutlah jemputan untuk menaiktaraf anda menjadi Technopreneur ini.

Atau anda ingin tahu lebih lanjut tentang Reveals Global terlebih dahulu. Silakan klik logo di bawah untuk ke website rasmi Reveals Global.  Lepas itu jangan lupa, hubungi saya di 0182323800 tau. Semoga anda akan bertemu dengan saya nanti. Kita bakal bersama melakar sejarah industri dengan strategi laut biru yang pertama di Malaysia. Ingat, jemputan ini untuk anda. Peluang niaga sebagai Technopreneur – satu revolusi.

REBUTLAH PELUANG INI. JADILAH TECHNOPRENEUR BERSAMA RICH BERRIES DAN REVEALS GLOBAL. 0182323800.

HUBUNGI SEKARANG!

ERNIE 018-2323800






Read More »