Limited Time Offer. Hanya RM450 untuk 3 kotak!


Berita baik! Anda sedang mencari supplemen berkualiti premium untuk optimumkan kesihatan anda dan yang tersayang dengan kos yang sangat-sangat berbaloi? Anda berada di page yang betul dan kami ada berita baik buat anda.


Atas permintaan ramai dan untuk memberi peluang kepada anda dan lebih ramai lagi menikmati Rich Berries, supplemen premium dengan khasiat 9 jenis buahan berries ini, kami membuka promosi terbaru berikut:


Read More »

Terapi anti-angiogenesis, laparkan kanser melalui pemakanan?


Boleh tak kita amalkan pemakanan tertentu untuk "melaparkan" kanser? Jom tonton presentation dari Dr William Li, bagaimana research beliau memberi satu nafas dan harapan baru dalam dunia perubatan kanser dan penyakit lain dengan satu terapi yang dikenali sebagai terapi anti angiogenesis. 
Cara terbaik, cegah kanser dengan amalkan pemakanan cegah kanser katanya. Panjang sikit, tapi berbaloi untuk tonton. Semoga bermanfaat.
Nota kaki : Rich Berries adalah sejenis supplemen anti-angiogenesis
.
William Li presents a new way to think about treating cancer and other diseases: anti-angiogenesis, preventing the growth of blood vessels that feed a tumor. The crucial first (and best) step: Eating cancer-fighting foods that cut off the supply lines and beat cancer at its own game.
.

Read More »

Period datang balik selepas setahun tidak datang!

Anda ada masalah haid atau period tidak datang? Baca ini:
*gambar hiasan

[PERIOD DATANG BALIK LEPAS SETAHUN TIDAK DATANG]
~testimoni Rich Berries🍓
"Assalam Kak Lily. Nak share testimoni gembira ni. Dah setahun saya tak datang haid. Hari ini baru datang. Thanks kak share video kakak akak tu. Tu yang terbuka hati amalkan Rich Berries dengan kangen water. Baru sebulan kan kak...serius tak sangka saya boleh dapat haid semula. Badan saya pun rasa segar. In sha Allah saya akan konsisten. Thanks kak."

Perhatian untuk semua wanita, sama-sama amalkan pemakanan yang sihat. Elakkan masalah kesihatan yang disebabkan oleh darah kotor kita sendiri seperti Endometriosis ini ye. 
Antara penyebab daya ketahanan lemah yang mendorong ke arah berlakunya Endrometriosis :
  • dari kecil tak suka makan sayur dan buah-buahan
  • suka makan fast dan junk foods, makanan diproses dan diawet
  • terlalu minat makanan-makanan goreng, manis bergula dan penuh karbohidrat
  • tidak suka makanan-makanan tradisional - ubu keladi keledek, sayur-sayur pucuk-pucuk paku, ubi cekor manis, daun turi dan lain-lain
  • air kelapa, air nenas dan papaya tidak diminum dan dimakan
  • terlalu minat burger, hot dogs, nuggets, kentang goreng, minuman bergas kola dan lain-lain
  • terlalu stress hidupnya


Jom sihatkan tubuh badan, luar dan dalam dengan khasiat buahan beri yang diakui dalam kajian pakar nutrisi dunia. In shaa Allah.
Ingin tahu tentang Rich Berries? KLIK SINI
Ingin buat tempahan Rich Berries? KLIK SINI


Read More »

Bagaimana Sel Kanser Terjadi?

Tahukah anda bahawa angka pesakit kanser semakin meningkat di Malaysia. Penyakit kanser boleh dihidap oleh sesiapa tidak kira bangsa dan status. Mengikut laporan Majlis Kanser Nasional (Makna), 11 juta dewasa dan kanak-kanak menghidap penyakit kanser dan enam juta daripadanya mati akibat kanser di seluruh dunia.
Di Malaysia, 45,000 rakyat dilaporkan mengidap penyakit kanser setiap tahun. Statistik ini sangat membimbangkan kerana tiga dari empat pesakit kanser gagal diselamatkan atau sembuh. Kanser ialah penyakit yang disebabkan oleh pertumbuhan yang tidak terkawal sel-sel yang tidak normal di dalam badan. Ia berpunca daripada kegagalan sistem imun berfungsi dengan baik. Kanser yang tidak dirawat boleh menyebabkan penyakit serius dan kematian.
Untuk memudahkan pemahaman tentang bagaimana sel kanser ini terjadi, tontonlah video pendek ini. 

Klik share jika maklumat ini mungkin bermanfaat kepada keluarga dan rakan-rakan sekeliling anda. Mereka mungkin memerlukan.


Klik SIni Untuk Faham Bagaimana Pemakanan Tertentu Boleh Membantu Mematikan Kanser. Pemakanan tersebut termasuk Berries!

Klik SIni Untuk Dengar Apa Kata Puan Laili yang sedang mengambil Rich Berries

Read More »

Perjuangan Melawan Kanser Paru-Paru Tahap 4

[ MENANGIS SAYA MELIHAT VIDEO INI ] -- Perjuangan Melawan Kanser Paru-paru Tahap 4.


Dalam sebak, Puan Laili bercerita tentang kakak beliau, Puan Laila yang menghidap kanser paru-paru tahap 4. Doktor tidak berupaya memberikan rawatan kimo atau radioterapi kerana badannya yang terlalu lemah. Doktor juga menganggarkan Puan Laila cuma ada masa antara 2 minggu hingga 4 bulan sahaja untuk hidup. Begitu kritikalnya beliau.
Walau apa pun kata doktor, Puan Laili tidak patah semangat. Beliau berjuang mencari penyelesaian terbaik buat Puan Laila. Pelbagai supplemen dicuba tapi kebanyakannya tidak sesuai dan Puan Laila sering muntah teruk.
Hari demi hari berlalu. Akhirnya Puan Laili rasa terpanggil untuk mencuba Rich Berries. Terkejut beliau dengan hasilnya. Selepas 2 peket Rich Berries, Puan Laila sudah boleh bangun. Sudah boleh makan. Sudah boleh jemur baju. Sudah boleh solat berdiri. Dan semakin hari semakin menampakkan hasil yang positif. Hari ini, Puan Laila semakin sihat dan ceria serta sudah boleh berjalan-jalan ke pasaraya. Syukur Alhamdulillah. Hanya Allah yang mengetahui betapa gembiranya keluarga mereka kini apabila tahap kesihatan Puan Laila sudah semakin baik.
Share posting ini jika anda prihatin. Tindakan anda mungkin membantu ramai orang.
HOTLINE 018 2323800 / 018 2323600





Read More »

Rich Berries kini di Singapura!


Rich Berries kini sudah sampai ke Singapura! Adakah anda berada di Singapura? Adakah anda mencari-cari produk anti oksida dan anti aging dengan kandungan aktif dari ANTOSIANIN dari 9 jenis buah-buahan beri? Reveals Global datangkan khas buat anda, super fruit dan super food dalam satu sachet yang luar biasa iaitu RICH BERRIES! Tak perlu naik flight atau travel jauh-jauh ke Malaysia, Rich Berries kini dah ada di Singapura ya.

Macam mana nak dapatkan Rich Berries ni? Mudah sahaja, angkat telefon mudah alih anda, dan terus dail atau whatsapp atau sms ke nombor yang tertera. Mereka pasti beri servis yang terbaik buat anda. Jangan tunggu lagi, promosi beli sekotak dapat satu kotak ekstra masih berlangsung. 


Promosi beli 3 dapat 4 masih berlangsung. Cepat!
Klik sini untuk ketahui tentang manfaat Rich Berries






Read More »

Imbas Jantung Percuma @Kuantan

Panggilan untuk anda yang berada di Kuantan. Kami dijemput lagi untuk menyumbangkan khidmat imbas jantung percuma buat kali kedua di sana. Jemput datang beramai-ramai tau warga Kuantan.
Khas untuk anda, kami menyediakan khidmat:
  • Imbasan kesihatan jantung secara percuma
  • Imbasan kesihatan penuh / Full body scan
  • Voucher istimewa
  • Hadiah misteri


Read More »

Nak Rich Berries Percuma? Cepat baca ni.

Anda nak Rich Berries secara percuma? Kenalah buat tindakan cepat tau! 
Kini tinggal 3 hari sahaja lagi!

Hanya dengan RM450, anda layak untuk mendapat sekotak Rich Berries extra!

***************************************************
****************************************************
Mulai 9 April 2016, harga Rich Berries akan kembali kepada harga asal iaitu:
PEMBELIAN PERTAMA PENGGUNA:
SEKOTAK - RM199
3 KOTAK - RM450 **sekarang promosi dapat 4 kotak
REORDER BUAT PENGGUNA VIP:
SEKOTAK - RM113
4 KOTAK - RM450 **sekarang promosi dapat 5 kotak
Cepat! Rebut sekarang juga. Whatsapp Ernie di 0182323800.



Read More »

Rich Berries untuk Mak!

Siapa sayang mak, mari baca ni - tentang Rich Berries untuk mak.
"...mak saya dah makan SEPEKET Rich Berries. Mak ada sakit pinggang. Pagi tadi bangun, dia cakap dah takde. Subuh tadi solat bangun memang senang tak rasa langsung pun sakit tu. Alhamdulillah...terima kasih sebab kenalkan Rich Berries. Kalau tau, saya beli awal-awal lagi..."

Haaaa mak anda ada sakit pinggang juga kan? Sakit lutut pun boleh cuba juga Rich Berries ni tau. Ramai yang feedback sakit-sakit badan sini sinun dah takde dengan Rich Berries. Harga sekotak RM169, ada 14 sachet dengan kandungan ekstrak premium 9 jenis Berries, delima dan astaxanthin.
Tunggu dulu! RM169 ni harga rasmi, Ernie masih ada 10 kotak baki dengan harga promosi iaitu RM158 je sekotak. Siapa cepat dia dapat.
Nak order Rich Berries untuk mak? Whatsapp Ernie 0182323800. Hadiah misteri menanti kepada yang bertuah.



.
.
Read More »

Rich Berries : Bantu Kulit Tak Kusam

TESTIMONI RICH BERRIES.
======================
Silau berkurangan, kulit makin cantik dan tenaga bertambah.


KLIK SINI UNTUK INFO PRODUK RICH BERRIES.

KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTIMONI LAIN.


Read More »