BELI 3 KOTAK RICH BERRIES, DAPAT 3 PERKARA EKSTRA!Berita baik untuk semua. Kini, jika anda membeli 3 kotak Rich Berries, anda akan dapat 3 kelebihan ekstra, khas untuk anda sebagai pelawat RichBerriesGlobal.com.


KELEBIHAN PERTAMA : DISKAUN!
Dapatkan diskaun serta merta sebanyak 28% dengan pembelian 3 kotak Rich Berries. Jadi anda tidak perlu bayar RM750 untuk 3 kotak Rich Berries ini, tapi anda hanya perlu bayar:

RM540 sahaja

Anda JIMAT RM210!


KELEBIHAN KEDUA : JADI VIP KAMI SEBAGAI PENGGUNA BERDAFTAR!

Secara automatik, anda akan didaftarkan sebagai pengguna VIP kami. Wow! Apa faedahnya untuk anda? 
  1. Anda layak membeli Rich Berries dengan hanya RM150 sahaja untuk pembelian akan datang. Dan berita baik untuk semua pengguna VIP kami, sehingga 31 Julai 2017, harga untuk anda bukan RM150 sekotak tetapi hanya RM135 sekotak dengan pembelian minima 2 kotak sahaja. Anda boleh berkongsi nikmat khasiat Rich Berries dengan yang tersayang dengan harga berbaloi kan?
  2. Anda juga dibenarkan untuk membuat jualan dengan setiap pembelian anda. Maksudnya, anda layak dan boleh beli sekotak Rich Berries dengan harga RM135 dan jual semula kepada keluarga, rakan atau siapa sahaja pasaran anda dengan harga promosi pengguna iaitu RM199. Keuntungan anda ialah RM64 bagi setiap kotak jualan anda. Bayangkan jika anda menjual sepuluh kotak sebulan, anda mempunyai RM640 sebagai wang tambahan anda. Bukankah ia membantu poket anda? Senyum :)
  3. Sebagai pengguna berdaftar VIP kami, anda juga layak menyertai program-program latihan marketing dan pelaburan yang dianjurkan oleh Reveals Global. Penyertaan anda dalam program-program ilmiah dan praktikal sebegini pasti akan menaiktaraf diri anda daripa usahawan biasa kepada usahawan luarbiasa alaf ini yang bertaraf Technopreneur. Ini peluang yang unik yang kami tawarkan! Untuk makluman anda, kami ada program khas untuk kaum wanita dengan dana daripada AIM tau. Best ke best?

 


KELEBIHAN KETIGA : GIFT VOUCHER


Iye voucher bernilai RM41 khas buat anda yang melayari website ini! Gunakan voucher ini untuk pembelian set Rich Berries, dengan set minima SET EKONOMI, 3 kotak Rich Berries + Membership yang bernilai RM540.
Anda akan jimat RM41 serta merta. Jadi tak perlu bayar RM540, anda cuma perlu bayar RM499 sahaja dan dapat 3 kotak Rich Berries + membership!
*Ambil perhatian bahawa tawaran ini akan berakhir bila-bila masa sahaja.

Jadi, jangan tunggu lagi. Buatlah tempahan anda sekarang. Nikmati khasiat produk Rich Berries dengan gembira bersama seisi keluarga. Klik gambar berikut untuk pembayaran secara online :


Atau buat bayaran secara manual melalui CDM - Cash Deposit Machine atau bank transfer ke  salah satu akaun di bawah:

Hubungi 
HOTLINE 018-2323800 /018-2323600/
untuk sebarang pertanyaan.